Tips voor een heerlijk diner tijdens de feestdagen

door Strong Man Run Team
Tips voor een heerlijk diner tijdens de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur. Oftewel: gezellige momenten met geliefden en lekker eten. Weet jij al welk gerecht je dit jaar gaat bereiden voor je tafelgenoten of wil je wel inspiratie opdoen om je gasten mee te verrassen?

Wij delen graag een trend met je: vlees bestellen bij de online slager. Zo kun je nieuwe smaakcombinaties ontdekken waarmee je jezelf en jouw tafelgenoten kunt verrassen met vleessoorten die je anders misschien nooit zou uitproberen. Daarmee maak je pas echt indruk!

Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet om een heerlijk diner op tafel te zetten tijdens de feestdagen en waarvoor je niet de hele avond in de keuken hoeft te staan, zodat je gezellig bij je gasten aan tafel kunt schuiven.

Lekker vlees voor het kerstdiner

Misschien wil je dit jaar uitpakken en een ander vleesgerecht bereiden dan de traditionele kalkoen, rollade of hertenbiefstuk. Ga eens voor lamsschouder. Een heerlijk stuk vlees dat je eenvoudig klaarmaakt in de oven. Het smaakt heerlijk en je kunt het geweldig presenteren. Wil je een unieke smaaksensatie? De picanha is het staartstuk van een rund en moet je eens gegeten hebben tijdens de feestdagen. Een mooi, smaakvol en mals stukje vlees dat in combinatie met het aanwezige vetlaagje zorgt voor een geweldige smaaksensatie. Bijkomend voordeel: het is eenvoudig te bereiden.

Tot slot delen we nog een tip die echt de moeite waard is voor op de feesttafel: porchetta. Een heerlijk mals stuk varkensvlees met een geweldig knapperig korstje waar jij en jouw tafelgenoten zeker van gaan genieten!

Gourmetten is altijd gezellig

Wil je het jezelf eenvoudig maken, zodat je de tijd die je anders in anders de keuken staat aan tafel kunt doorbrengen met je geliefden? Gourmetten is een traditie tijdens de feestdagen en altijd gezellig. Misschien bedenk je je dat je door het jaar heen dat je best vaker kunt gourmetten, maar komt het er niet van. Tot dat moment dat het gourmetvlees met de feestdagen weer in de supermarkt verschijnen. We kunnen ons voorstellen dat je het boodschappen doen voor de gourmet altijd weer een opgave vindt. De online slager kan je ontzorgen, zodat je zelf geen uren hoeft door te brengen in de keuken en iedereen precies kan eten waar hij of zij zin in heeft. Met gourmetschotels kun je alle kanten op en heb je voor ieder wat wils. Zo ontbreekt het jou aan niets tijdens een heerlijk moment van samenzijn in de periode van vreugde, feest en dankbaarheid.

Misschien ook interessant...