Sportieve relatiegeschenken

door Strong Man Run Team
Sportieve relatiegeschenken

Het weggeven van relatie- en promotieartikelen aan partners is ook in 2021 nog steeds heel populair. In een wereld die zich steeds meer online afspeelt, is het fijn om ook nog fysieke, tastbare artikelen van je bedrijf uit te delen. Het leukste is natuurlijk als deze producten goed aansluiten bij de kern van je bedrijf. Dus als jij een sportief bedrijf bent, dan is het leuk om ook sportieve relatiegeschenken weg te geven. Dit geldt bijvoorbeeld voor sportscholen, fysiotherapeuten en sportverenigingen. In dit artikel geven we je graag drie voorbeelden zodat je hopelijk inspiratie kunt opdoen voor je eigen sportieve relatiegeschenken.

De klassieker: de bidon

De bidon is waarschijnlijk de echte klassieker onder de sportieve relatiegeschenken. Al tientallen jaren zie je bij allerlei soorten wedstrijden bidons voorzien van logo’s van bedrijven die de teams sponsoren. Ook privé gebruiken mensen nog heel vaak een bidon als ze gaan sporten. Ideaal dus om cadeau te geven aan je huidige of potentiële partners. Wil je liever een wat luxer cadeau? Dan zijn er ook hele mooie waterflessen om uit te kiezen.

Kleding als sportieve relatiegeschenken

Ook qua kleding zijn er vele mogelijkheden voor sportieve relatiegeschenken. Waarschijnlijk denk je hierbij meteen aan het bedrukken van een T-shirt. Dit is vaak een leuke herinnering en wordt ook veel gedragen. Echter het nadeel bij het weggeven van een T-shirt, trui of broek is dat je rekening moet houden met de verschillende maten van de ontvangers. Als je een mooi cadeau wilt geven aan je eigen medewerkers, dan is dit natuurlijk geen probleem. Bij (potentiële) klanten en partners wordt dit echter lastiger. Om dit soort uitdagingen te voorkomen, kun je ook kiezen voor one-size fits all (or many) kledingartikelen. Denk hierbij aan sjaal, mutsen en handschoenen met logo. Zeker tijdens het buiten sporten in de winter worden deze artikelen heel veel gedragen en zijn dus niet alleen leuk, maar ook functioneel!

Activity trackers en smart watches

Sinds een paar jaar zijn ze opeens heel populair geworden: activity trackers en smart watches. Niet zo gek, want er komt een steeds grotere focus op het zetten van 10.000 stappen per dag. Met een activity tracker kun je de basis bijhouden zoals het aantal stappen wat je loopt op een dag, de afstand en het calorieverbruik. Een smartwatch gaat een stapje verder en heeft een groter scherm waar je bijvoorbeeld ook je slaap- en hartritme op kunt bekijken. Ook al zijn het echte luxe producten, het hoeft niet duur te zijn. Een activity tracker begint al bij minder dan twee euro. Wil je een smart watch met logo weggeven? Dan begint het rond de tien euro tot enkele tientjes per horloge. Een echte topper onder de sportieve relatiegeschenken, ideaal dus om aan je belangrijkste partners te geven!

Misschien ook interessant...