Kies voor de zwarte badkamer

door Strong Man Run Team
Kies voor zwart badkamer

Of je nu als man alleen woont of samenwoont met je partner, een beetje stoere badkamer kan geen kwaad! Gelukkig is sinds een paar jaar zwart heel populair in de badkamer! Kies je voor zwart, dan kun je met een paar simpele aanpassingen je nieuwe of bestaande badkamer van een stoer tintje voorzien!

De spiegel

Een badkamer kan natuurlijk niet zonder een goede spiegel. En ook hierbij is een spiegel met een zwarte rand weer helemaal populair. Op dit moment geldt zelfs hoe groter hoe beter en zijn met name grote ronde spiegels favoriet. Kies er dus voor een met een mooie zwarte metalen rand en je hebt meteen een eye-catcher in je badkamer!

Zwarte kranen

Als je budget wat groter is, kun je ook kiezen voor nieuwe kranen. Met name matzwarte kranen zijn momenteel helemaal hip. Het mooiste is om ze van één serie te kopen zodat de wastafelkraan, douchekraan en eventueel je badkraan bij elkaar passen. Vergeet ook het kraantje op het toilet niet!

Zwarte douche

Natuurlijk is niet de hele douche zwart, maar gaat het voornamelijk om de profielen van de douche die zwart zijn. Of je nu kiest voor een inloop douche of een zwarte douchecabine, door de zwarte touch wordt je douche er meteen een stuk stoerder door!

Zwarte badkameraccessoires

Heb je geen zin om de hele badkamer te verbouwen? Of heb je toch moeite om het bij je partner er doorheen te krijgen? Kies dan voor zwarte badkameraccessoires! Tandenborstelhouder, zeeppompje, prullenbakje, de badkamer heeft een aantal losse elementen die makkelijk en voor weinig te vervangen zijn! En natuurlijk kun je ook kiezen voor zwarte handdoeken en een zwart badmatje!

Meer tips nodig?

Neem dan contact op met de klantenservice van een badkamer bedrijf en plan in afspraak in voor een showroom bezichtiging. Zij kunnen je ter plekke helpen en van goede tips en advies voorzien!

Misschien ook interessant...