• Wanneer kan ik mij inschrijven?

  De inschrijving voor de Fisherman's Friend StrongmanRun 2015 is gesloten vanaf 19 augustus.

   

  Je kan je vanaf 6 september om 20:00 uur inschrijven voor de Fisherman's Friend StrongmanRun 2016.

 • Hoeveel kost het om mee te doen?

  Een startbewijs voor de Fisherman's Friend StrongmanRun 2015 is een all-in ticket en kost € 69,00. Wat je allemaal krijgt voor dit all-in ticket lees je hier.

 • Ik wil meedoen met een Fun Team. Kunnen wij ons apart inschrijven?

  Ja, als je meedoet met een funteam kun je je individueel inschrijven. Zorg wel dat je allemaal inschrijft voor dezelfde startzone.

INSCHRIJVEN

ANTWOORDEN OP DE MEEST GESTELDE VRAGEN

FAQ'S

WEBSHOP

 • Ik ben geblesseerd en kan niet mee doen. Hoe zit het met de annuleringsverzekering?

  We hebben als eerste obstakel run een annuleringsverzekering geregeld. Dit zit inbegrepen bij de prijs van je ticket. Klik hieronder voor de voorwaarden (artikel 5 en 17 zijn voor een eerste indruk voor jou de meest interessante artikelen) en/of het schadeformulier.

   

   

   

   

  Hieronder een paar specifieke faq's:

   

  Ik ben geblesseerd geraakt en ben niet op tijd fit om mee te doen aan de Fisherman's Friend StrongmanRun op 6 september. Kan ik mijn inschrijving annuleren?

  Ja, je kan deelname aan de Fisherman's Friend StrongmanRun annuleren. Zorg wel voor een medische verklaring waaruit blijkt dat deelname aan de Fisherman's Friend StrongmanRun niet mogelijk is.

   

  Ik heb een botbreuk. Kan ik mijn inschrijving annuleren ?

  Dit kan zeker een legitieme reden zijn om niet mee te kunnen doen aan de Fisherman's Friend StrongmanRun. Juist voor plots opgetreden blessures hebben wij een annuleringsdekking geregeld. Zorg wel voor een medische verklaring waaruit blijkt dat deelname op 6 september niet mogelijk is als gevolg van de botbreuk.

   

  Moet ik een doktersverklaring overleggen of is een fysio verklaring voldoende?

  Ook de fysiotherapeut mag een schriftelijke verklaring afgeven waaruit blijkt dat je als gevolg van een blessure je deelname aan de Fisherman's Friend StrongmanRun moet annuleren.

   

  Ik ben zwanger. Kan ik mijn inschrijving annuleren?

  Zwangerschap hoeft geen reden te zijn om niet mee te doen aan de Fisherman's Friend StrongmanRun. Indien de verloskundige deelname voor jouw specifieke situatie afraadt (bijvoorbeeld bij complicaties), dan kan je je deelname uiteraard annuleren. Zorg wel voor een schriftelijke verklaring.

   

  Ik heb niet voldoende getraind en kan de run fysiek niet aan. Kan ik mijn inschrijving annuleren?

  Helaas is dit geen reden om deelname te annuleren. De annuleringsdekking is bedoeld voor plots opgetreden onverwachte gebeurtenissen. Onvoldoende trainen is natuurlijk geheel voor eigen risico.

  VOORWAARDEN >>

  SCHADEFORMULIER >>

GRATIS ANNULERINGSVERZEKERING

 • Waar vindt de Fisherman’s Friend StrongmanRun 2015 plaats?

  De Fisherman’s Friend StrongmanRun vindt plaats op 6 september 2015 in de bossen rondom Hellendoorn. De start is om 13.00 uur. Het startterrein is gelegen op de weilanden aan de Kasteelstraat in Hellendoorn. De Runners Area vind je op sportpark  “ De Voordam “ eveneens aan de Kasteelstraat.

 • Kan iedereen meedoen aan de Fisherman’s Friend StrongmanRun?

  Iedereen van 16 jaar en ouder die fit is, kan meedoen. Twijfel je over je fysieke conditie? Heb je bepaalde fysieke klachten? Raadpleeg dan eerst je (sport)arts of fysiotherapeut.

 • Moet je topsporter zijn om mee te doen aan de

  Fisherman’s Friend StrongmanRun?

  Nee, zeker niet. Topsporters zijn welkom, net als mensen die een paar keer per week trainen. Het is wel aan te raden om getraind aan de start te staan.

 • Vanaf hoe laat is het startterrein en de parkeerplaats geopend?

  Het start/finishterrein is officieel geopend vanaf 9.00 uur. Parkeren is gratis. De parkeerplaatsen zijn open vanaf 8.30 uur. Gebruik de parkeerplaatsen zoals vermeld op de website en volg de instructies die daarop staan.

 • Hoe laat is de start?

  De start is om 13.00 uur.

 • Begint mijn tijd te lopen op het moment van het startschot?

  Nee, maak je geen zorgen. Jouw klassering wordt bepaald door de nettotijd. Het moment dat jij over de startmat gaat, begint jouw persoonlijke tijd pas te lopen. Uitzonderingen zijn de nummers 1, 2 en 3: de volgorde van binnenkomst van de eerste 3 is bepalend voor het podium.

 • Is er verzorging onderweg?

  Er zullen onderweg verzorgposten zijn waar fruit, sportdrank en voldoende water te krijgen is.

 • Zijn er douches voor de individuele deelnemers?

  Ja, er zijn ruim voldoende douches in de Runners Area. Dames en heren gescheiden. Volg de borden en hou op sommige momenten rekening met een kleine wachttijd. En wees gerust, ook voor de laatste Finisher is er warm water!

 • Is er een Afterparty?

  In de Start / Finish Area is er een Afterparty. Het moet tenslotte wel een feestje blijven. Bier en patat aanwezig (het mag weer even;)). Maar ook gezonde hapjes en drankjes zijn te krijgen.

EVENT INFORMATIE

 • Ik ben verhinderd. Kan ik mijn startnummer overschrijven?

  Je kunt je startnummer overschrijven op een andere naam. Dit kan tot 5 augustus 2015. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@strongmanrun.nl. De kosten bedragen €10,00.

STARTDOCUMENTEN /

STARTNUMMER / GOODIE BAG

 • Wanneer en waar kan ik de uitslagen vinden?

  De uitslagen worden zo snel mogelijk na het evenement bekend gemaakt via onze website www.strongmanrun.nl

   

 • Wat zit er allemaal in het startpakket?

  Het startpakket bevat:

  • Startnummer, met daaraan een aantal vouchers

  • Tijdregistratie bandje

  • Info

  • Sticker voor de garderobe

 • Wat houdt de tijdslimiet in?

  We hebben in principe geen tijdslimiet. Maar de organisatie houdt zich het recht voor om wegens gezondsheidsredenen en/of op advies van de GGD deelnemers uit de wedstrijd te halen.

 • Gebruik van chip voor tijdregistratie?

  Je krijgt van ons een gratis eenmalige tijdregistratiechip van MySports. Deze chip moet je volgens de instructie op de chip, rond je enkel bevestigen. Deze tijdregistratiechip activeert ook de opnames van je eigen persoonlijke filmpje.

TIJDREGISTRATIE EN UITSLAGEN

 • Waar kan ik mijn bestelde kleding ophalen?

  Heb je bij inschrijving kleding van Brooks besteld? De bestelde kleding kan bij de balie in de Runners Area opgehaald worden. Daarvoor gebruik je de voucher die aan je startnummer vast zit.

 • Welke kleding is het best om te dragen?

  Wij raden je aan om lichtgewicht kleding te dragen. Een lange tight en T-shirt zijn perfect. Wij garanderen dat al je kleding nat en modderig zal worden!

   

 • Welke schoenen zijn het best om te dragen?

  Loop met normale hardloopschoenen. Spikes zijn verboden. Het dragen van schoenen is verplicht.

  Je schoenen zullen wel nat en vies worden. Brooks heeft een hele reeks hardloopschoenen speciaal voor dit soort obstakelruns.

KLEDING

 • Hoe kan ik op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws over de

  Fisherman’s Friend StrongmanRun?

  Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws over de Fisherman’s Friend StrongmanRun? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Twitter.

MEER INFORMATIE

 • Waar moet ik mij melden als pers?

  Wil je 6 september aanwezig zijn? Ga dan naar onze Perspagina voor meer informatie.

PERS